0

Akkurat nå sitter vi og gjør ingenting! For hittil i dag har vi vært ganske flinke. Jeg elsker familielørdagene våre rett og slett! Barna går på barnetreningstimen på crossfit oslo, mens Chris og jeg går på partnerøkt sammen. Og siden vi er ferdig å trene 11, har vi somregel litt tid til å gjøre ingenting. Bare tulle og leke og slappe av.

Senere i dag blir det dog mer produktivt, vi skal ut å jobbe med muren vår i hagen (stått litt stille i det siste). Nelly skal til dyrlegen en tur pga ørebetennelse, og da fikser vi litt smågreier på turen.

For meg er kvalitetstid «hverdag» og ting vi gjør sammen. At alle er med ut og jobber i hagen feks, eller at vi leker sammen med hunden, eller kjeder oss sammen. Det må liksom ikke være action hele tiden; vi må ikke på kino eller shopping osv.. Jeg forsøker også å lære barna at det er tid sammen og menneskene rundt oss som er det viktige, ikke tingene vi kan kjøpe eller bare dyre aktiviteter som koster penger. Så da må man gjennomføre også da. Litt DIY hjemme med barna og sånn. Ikke alltid barna syns det er like gøy, men jeg synes det er viktig å ha med seg videre..   Tror de kommer til å sette pris på det en dag 😉

 

img_4885

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: