0

I dag hadde jeg første PT time med en ny kunde. Hun fortalte at hun nå, i en alder av 44, nettopp har meldt seg inn hos oss på crossfit oslo. Hun sa at hun hadde «kviet seg», ettersom hun tenkte at nå var hun jo alt for gammel til å starte.

(Vi som driver med crossfit og trening generelt vet at det aldri er for sent, men jeg forstår at man kanskje tenker annereldes når man ikke er inn i det).

Uansett. Den litt morsomme tanken hennes etter det, hadde vært at «neste år er jeg 45, og  da er jeg IHVERTFALL gammel»! Derfor var det ingen vits å vente!

Hun hadde fartstid fra vanlig gym fra før av, og var lei av det. At hun digga miljøet på boxen, digger at det ikke var noen speil der, og ikke noe «fuzz». Bare trening og godt miljø! Og, sterke mennesker som man kan se opp til og bli inspirert av. «man jekker gjerne ned egoet litt», hehe.

For meg var det utrolig kult å høre henne si disse tingene, etter å ha vært hos oss kun en kort periode. Det er nettopp disse tingene som er så viktig for meg og oss, men som ofte ikke kommer så tydelig fram i glansen av å kaste vektstenger og kippe pullupsen.

Jeg elsker at nr 7 i verden, Kristin Holte, inviterer med seg folk til å trene med henne på kondisøktene sine. Uansett nivå, alder, er det mulig for alle å få trent bra.

Det er ingen vits å vente. Som en annen jeg trener sa (62 år); «Men nå er jeg jo så gammel, det er jo bare slitsomt». JA det er jo litt slitsomt å trene, det er det for alle. Men vi vet at å trene har en virkning, uansett når man starter. Selv om det er sent i livet. Men det er klart at det blir litt bedre om man starter før enn senere.

Rett og slett en liten tanke eller opplevelse jeg ville dele med dere i kveld. 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: