0

SÅÅ noen har sikkert at jeg har posta noe med en motorsykkel på insta! Oh yes – IM GONNA BE A BIKEBABE!

Sykkelen når den ble kjøpt. Helt original!

På lørdag kjøpte jeg meg en gammel Honda (veteran). Men neei, jeg har ikke lappen enda! Så det blir neste prosjekt.

På onsdag tok jeg teoriprøven på førerkort klasse A (tung motorsykkel). Hadde lest i hele 2 dager, hehe. Uansett en god følelse å få det unna. Neste uke tar jeg det første obligatoriske kurset (3×45 min «drøftingskurs» om motorsyklistens rolle i trafikken), og  etter det kan jeg øvelseskjøre. Da er det kjekt å ha en sykkel å øve på. Chris har jo hatt lappen i en evighet, så han skal få lære meg. Og så må jeg jo selvfølgelig igjennom alle de obligatoriske trinnene for å få komme til oppkjøring.

Chris har allerde fiksa litt; tatt bort bagasjebrettet og byttet styre. Litt bedre! Og vi kommer nok til å fikse litt videre også. Den kommer til å bli dritfet, rett og slett!

Det skal bli gøy å kunne kjøre på turer sammen Chris, og ikke minst er det praktisk å komme meg til jobb og trening. Ingen bompenger og ofte gratis parkering. Sweet!

Jeg må jo bare presisere at jaaada jeg vet at det er farlig, og høyere risiko enn å kjøre bil. Jeg skal leve etter at «ingen ser meg» i trafikken – og dermed kjøre veldig defensivt. Jeg vet forsåvidt godt om blindsoner – og også til lastebiler, så jeg skal være ytterst forsiktig – og det gjelder å følge med hele tiden. Når man tar utgangspunkt i at «alle andre» i trafikken er idioter (litt på spissen, men du skjønner), så må man søren meg bare være forsiktig. Men det gjelder forsåvidt all kjøring, ikke bare for MC.

Anyways, jeg gleder meg, og Chris gleder seg, og barna også – til å få sitte på 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: