0

Bilde over er fra Østlandets blad, som postet en artikkel om Marte og meg, som begynte som de to første kvinnelige brannkonstablene i Follo brannvesen nå 1. juni.

Nå har jeg blitt ferdig med aspirant- og røykdykkerkurs, og allerede vært på vakt i turnus i 1,5 mnd. Jeg har vært så spent på hvordan det skulle bli, og nå plutselig er jeg liksom uti det!

Jeg koser meg masse på jobb. Det er så mye forskjellig å gjøre, akkurat slik jeg så for meg. Det er noen hektiske dager – og det er noen veldig stille dager. På de stille dagene får vi øvd masse, og det er ganske fint for meg når alt er så nytt. Jeg gleder meg til å få oppleve og erfare enda mer fremover, og synes det er veldig gøy å få være med på alt med en gang!

Det jeg også er så sykt glad for, er at det fungerer så bra med turnusen og jobben min som trener, og oppussingen hjemme. Jeg har jo mange dager fri, som jeg kan bruke på å pusse opp hjemme, ha PT timer, bootcamps og online coaching. Så å ha litt småprosjekter ved siden av er ypperlig! Jeg er SÅÅ glad for at jeg har stått på som jeg har gjort for å få den hverdagen jeg ville ha.

Hard work pays off, rett og slett!

 

2F02A95E-67F5-4128-9D11-E2E7AAFF9BD0.JPEG

Oppstart av Bootcamp på Høybråten denne uka!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: