0

I går løp jeg Toughest med min kollega Marte, som joinet oss i Team Njie 💚Supergøy, rett og slett!! Har fått litt spørsmål fra litt «skeptiske» damer som lurer på om dette er veldig skummelt og om de hadde klart det. Svaret er: dette er for alle! Her har man mulighet til å teste seg selv og pushe og prøve nye ting – og er det noen hinder som ikke går, så hopper man bare forbi det (eller tar en «strafferunde»). De fleste løpene har bane som er ca 8-12 km lang, og det er ikke noe tidskrav – dvs du kan sprinte, løpe, jogge, gå, slabbedaske deg igjennom i ditt eget tempo. Dessuten blir det ofte litt kø ved noen av hinderne, som også gir litt pause om man trenger det. Dette er trening som passer for alle! Altså; dere som sitter litt på gjerdet og lurer, kan bare klatre ned fra gjerdet og bli med 😁 jeg lover godfølelse når det er gjennomført 😊Chris var også med, like glad i bilder som vanlig..Klare for løp!Supersøte Julia ga oss litt tips til rampa- det hjalp!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: