0

Pappan min har lenge mast på meg om at jeg burde høre på lydbok når jeg kjører bil. Han pendlet, og brukte tiden godt; selvutviklingsbøker på øret stort sett hele tiden. Jeg tenkte at det var skikkelig laim, så jeg gadd jo ikke det.

Inntil jeg begynte å kjøre bergningsbil, og hadde 4-6t omtrent uavbrutt ute på veien et par dager i uka.

Jeg tenkte jeg skulle høre litt på podcast, etter at en bekjent hadde tipsa om det (måtte liksom til via en bekjent, ville ikke høre på pappa, haha). Men i mangel på gode podcaster, fikk jeg tips fra Crossfit Queen Kristin Holte om lydbokappen Audiable, fra Amazon. Hun tipsa meg også om boka «The subtile art of not giving a fuck».

Så jeg lastet den ned, og begynte mitt månedlige abbonement på lydbok. Siden det har jeg hørt bok på bok, hver gang jeg er ute å kjører bil (og er alene i bilen riktignok, hverken Chris eller barna er spesielt interessert hehe).

Uansett, så hadde de lydbøkene en utrolig god påvirkning på meg. Jeg har blitt mye mer inspirert og motivert av de, og føler meg bedre og sterkere av å få gode ideer og tanker servert hver dag. Derfor tenkte jeg å dele dette med dere; kanskje jeg kan inspirere noen andre til å oppleve noe liknende 😀

Så, her er de lydbøkene jeg til nå har vært aller mest fornøyd med!

IMG_9989

IMG_9990

IMG_9991

IMG_9987

IMG_9988

Audiable er en app, der man må betale medlemskap for å få tilgang til bøker. Det koster ca 90kr i mnd. Da får man 1 credit hver mnd, som kan brukes til å kjøpe hvilken som  helst lydbok. Lydbøker må kjøpes, men med å bruke credits blir de mye billigere enn å kjøpe de med betaling. Jeg pleier selvsagt å bruke credits på de dyreste bøkene, og eventuelt kjøpe de billigste.

Dessuten kan man laste ned Ted-talks helt gratis, som passer PERFEKT for korte bilturer på 5-20 min.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: