0

Dette innlegget er reklame for egne tjenester 🙂

I fjor vår startet jeg opp med utetrening på Høybråten. Trening for alle, uavhengig av alder og treningsform. Det ble en hit, og jeg fortsatte til høsten. Nå har vi startet opp igjen, i Høybråtenparken. Stort sett er det mandager 19:30, men siden jeg jobber turnus blir det en uke med en annen dag.

Til nå har jeg brukt PTX-appen til booking og betaling (80kr dropin), men siden PTX-gjengen skal utvikle et nytt konsept, legger de desverre ned PTX-appen.

Jeg leter derfor etter et nytt bookingsystem, som er 1) enkelt å bruke, 2) ikke koster for mye å bruke for meg eller deltakerne.

Er det noen som har noen ideer?

Deltaker.no syns jeg var for dyrt. Spond er knotete ettersom jeg må legge til alle i gruppa med fullt navn, uten at andre kan finne og selv legge seg til i gruppa.

Uansett kan man også betale via Vipps – men jeg skulle gjerne hatt en plattform der alle økter ligger ute med påmeldingsmulighet.

Datoene jeg har satt opp fremover er;

  • Mandag 25. Mars 1930
  • Mandag 01. April 1930
  • Mandag 08. April 1930
  • Tirsdag 16. April

Treningen er variert, inneholder styrketrening med kroppsvekt, og en kort kondisøkt. Vi holder på i 45 min. Det er rom for å komme i uansett form! Er du i dårlig form, vil du på mine treninger aldri oppleve at du sinker de andre – ettersom øktene er lagt opp til at du selv styrer intensitet. Alle jobber «like lenge», men med ulikt antall reps. Kom å test det ut!

Ta med en matte og et par hansker 😁👌 og gjerne en venn 😘😘😘

Vil du ha mer info, send meg gjerne en Mail på [email protected]

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: