0

I høst tar jeg en sertifisering som mammamage-trener, trener under og etter graviditet. Jeg har jo allerede drevet med dette lenge, og jeg elsker å få enda mer kunnskap! Utdanningen er utrolig lærerik, og timingen kunne ikke ha passet meg bedre personlig 🤪 Jeg har allerede kommet i gang med dette på kundene mine, og gleder meg til å få unna eksamen. Jeg ser også såklart egen nytte av dette her, men fremfor alt til kundene mine og Mamas&papas-timene jeg holder på Crossfit Oslo.

De _aller_ fleste damer opplever svangerskap en gang i livet, og dessverre sliter veldig mange i etterkant. Kanskje ikke åpenlyst, men når man begynner å prate, kommer ting fram. Magekontroll, bekkenbunn. Mange «flaue» temaer som dere damer (og sikkert mennene deres) kjenner til. Og dessverre er det mange leger og fagfolk som ikke er like gode på nettopp trening.

Ofte får man svaret «Ja, bare tren» – fordi de vet jo at det er bra å trene. Men «HVORDAN??» er spørsmålet man sitter igjen med. Hvordan kan jeg trene og bli bedre, slik at jeg kan løpe uten å tisse på meg, uten å få vondt? Hvordan trene magen? Er det bare å «knipe», eller må man gjøre noe annet? Hvordan gå fra «knip» til å kunne løpe?

Dette temaet er så utrolig spennende, for det kan virkelig hjelpe så mange damer og familier.

Dersom du trenger hjelp med trening underveis eller etter svangerskap, ta kontakt da vel!

 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: