0

Ugh det hørtes ikke bra ut. Men det jeg mente var at denne helga har vært fylt av sånt som jeg har sett på som «gæmlis»-aktiviteter.

Feks.

1. Jeg bakte kake til min brors bursdag. Jeg har aldri blitt spurt om å lage kake til noe som helst før, og nå har jeg visst blitt legende på kaker, ifølge han (mulig smisk for å slippe å bake selv, men ok, jeg tar imot).

Se hele prosessen her, på veien til min legendariske kake 😍😅🙈

Og jeg bare;

altså. Toro’s kakemikser er helt fantastiske, og selv om jeg VET at det er enkelt å lage marengs fra bunn, er denne her helt latterlig enkel. Smækk i kjøkkenmaskina i ca 10 min, smøre utover brettet, og så i ovnen. Det er liksom så no-brainer. Rekker å gjøre masse annet i tillegg til å lage #legendekake.

Ok – normalt pleier jeg å piske krem av kremfløte og blande det sammen med vanlig vaniljekrem. Men så så jeg denne i butikken og måtte bare teste. Tror nok jeg synes blandinga med piska krem var hakket bedre, så jeg går tilbake til det.

(Mangler stort nok kakefat 😅)

2. Vi har klartgjort HAGEN for vintern. Dette var virkelig voksen-breakpoint. Med vår nye LØVBLÅSER har vi rydda hage og gårdsplass for løv, pluss pakka ned/satt trekk over alle utemøbler osv. Satt inn blomsterpotter og vaska garasjen. Det gjorde at jeg virkelig følte på voksenlivet. 3 barn (2+ 1/2 enda da), hus og hund gjorde ikke susen – det måtte en LØVBLÅSER og nedpakking av møbler til. 😂🙈

I en alder av straks 33, kan jeg si at jeg elsker voksenlivet, og litt klissete her også, jeg elsker å dele det med han jeg er sammen med 🥰 det å faktisk tørre å være seg selv, å gi slipp på stahet og stolthet og velge å ta andre perspektiver har gjort så sinnsykt mye for meg og min relasjon til de rundt meg. Og mest av alt til han her hjemme. Å tørre å bli skikkelig voksen og å vokse videre, sammen. 👵🏼👴🏻

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: