0

Er det noe jeg elsker, så er det RASK mat som også er SUNN! Nå tenkte jeg ikke å gå så mye ikke videre på hva som (jeg synes) er «sunn» mat, for jeg tenker generelt at all mat skal være inkludert i livet til hver sin tid. For meg gjelder det gjerne å ha noe grønt, noe grovt og noe proteinrikt (helst noe fra dyreriket), og veldig gjerne gode fettkilder.

Det som er viktig for meg er at det fungerer; «in reach» tidsmessig og skills-messig (jeg er ikke spesielt god på eller glad i å lage mat) på riktig nivå, og at maten gir meg noe tilbake, gir meg næringen jeg trenger til trening, jobb og hverdag. Og nå litt ekstra mtp babyen som vokser i magen.

Så da ble det en liten kort wrapup på mitt syn av kosthold likevel.

Anyways.

I går lagde vi en fantastisk ENKEL og dritdigg scampiwrap! Scampi er nesten litt sånn «dårlig samvittighetmat» mtp korallrev og hav osv, jeg aner ikke hvor scampiene jeg kjøper kommer fra og har ikke alltid overskudd til å sjekke det opp. Uansett så velger jeg å tro og håpe at maten vi får kjøpt i butikken i Norge stort sett er innafor etisk sett. Det er fantastisk at _noen_ tar opp slike problemstillinger, slik at industrien kan endre seg. Men jeg tenker ikke så mye videre på det enn det.

Er det noe jeg elsker, så er det sjømat, og scampi er så enkelt og digg. Freser det litt i panna, og på  omtrent et minutt er det klart! Med litt avokado, tomat og salat, synes jeg det ble helt himmelsk i en hvitløks-wrap. Her hadde Chris oppi enda mer, som fetaost, agurk, dressing. Jeg er litt kresen (smaksmessig) og dropper gjerne sånt 😉 Men det er det som er så herlig med sånn type mat, man kan jo velge helt selv.

Så på under 5(!) min, var vår sunne superdigge middag klar. SÅNT kan jeg like! Hadde jeg vært superflink burde jeg ha laget noen ekstra og hatt til lunsj, men så langt kom vi ikke i går rett og slett. Så flink er jeg ikke 😉

Anyways; her har du er enkelt tips til en superenkel og rask middag!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: