0

På hotellet vårt her i Wien er det et «fitness-rom». Det er alltid spennende å se hvordan utstyr de faktisk har på sånne hotellgym 😉 Og her var det ikke mye å skryte av – men akkurat nok til å få til en OK økt 😀

Siden formen min fremdeles er preget av influensa (masse hoste og tette luftveier), har jeg ikke trent på over 1 uke, og er ikke i form til å trene så veldig heftig nå heller. Så derfor ble det en roligere styrkeøkt på planen i går-  med noe primitivt utstyr; et lealaust «multirack» med kabel ovenfra og nedenfra, en kettbell på 20 kg, en vann-romaskin, en ellipsemaskin, en ribbevegg, en benk, og noen rare «handtler» vi ikke aner vekten på.

Vi la opp til tre sirkler, ca 3 runder og 10 rep av hver. Brukte vel ca 30-40 min på hele.

  1. Nedtrekk (bak) + biceps curl i kabelapparat, legcurl på romaskin og markløft med kettlebell + goblet squat.
  2. Facepull + triceps press varianter + bulgarsk utfall + omvendte flies.
  3. Sidehev ben + clamshells + enarms roing + tåhev i ribbevegg + ryggliggende hoftehev med føttene samla (frograise).

De fleste øvelsene bortsett fra runde 1 ligger i videoen under 🙂

Etter å ikke ha trent på en stund, kjente jeg det allerede samme kveld – spes i hamstring/bakside lår og rumpa. Ganske digg! Pusten kom jo litt med siden det ble sirkeltrening, men den var ikke overveldende og det føltes helt fint ut. Det er nice!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: