0

Jeg setter opp en PT i gruppe for ferske mammaer! Dette er trening etter fødsel, som passer for dere som nettopp har født eller ikke har kommet i gang med trening etter fødsel enda. Vi kommer til å ha et 6ukers opplegg med 1 trening i uka. Det blir litt hjemmelekser mellom hver økt, som du får velge selv hvor mye eller lite du vil gjøre.

Denne treningen vil nok ha mer «rehab»-preg over seg heller enn det man forbinder med trening. Vi starter med å finne kontakt med muskulatur, og så øke belastningen progressivt derfra.

Denne treningen bidrar til å gi økt kontroll og kontakt med muskulatur som er vanskelig å få tak i i denne tiden. I løpet av de 6 ukene kommer vi over i mer «vanlig trening», slik at du får kommet deg opp på et nivå der du kan fortsette treningen når vi er ferdig.

Du kommer ikke til å få sixpack eller gå ned masse i vekt av dette,  det er langt fra det fokuset vi bør og skal ha post partum. Jeg vil hjelpe dere trygt i gang med å bevege kroppen på gode måter, i en fase der man ofte er usikker. Vi får heller ikke trent diastasen sammen ila disse ukene; diastasen kommer til å «gro sammen» ila de første 8 ukene etter fødsel. Ikke alle får den helt sammen, noen tar lenger tid, og noen har ikke noe særlig diastase etter fødsel. Noen lever helt fint med diastase, og noen gjør ikke det. Så det kommer ikke til å være noe «mål» om å trene bort diastasen, for det får vi ikke gjort. Men vi kan trene magen (og bekkenbunnen) sterkere, slik at vi kan være sterk i hverdagen, og trene resten av kroppen.

Rent praktisk;

 • Det kommer til å være maks 6 stk i gruppa.
 • Babyen kan bli med inn, du kan trille vogna med deg inn om du ønsker det.
 • Amming osv er selvsagt helt greit.
 • Du kan starte når du vil etter fødsel, så lenge du føler deg klar. Noen er klar etter to uker, noen etter åtte.. dette er forskjellig fra person til person.
 • Du trenger ingen forkunnskaper
 • Siden det er så få i gruppa, vil det være rom for mye personlig tilpasning – og det er hele poenget med dette.
 • Treningene starter tirsdag 04. februar kl 12:00, og det blir 6 tirsdager tom. 10. mars,
 • Hver trening varer i 50 minutter.
 • Det koster 2400 kr for 6 ganger. 
 • Treningssted er Crossfit Oslo i Nydalen
 • Vi har garderobe med dusj.

I forhold til Mamas&papas-klassen jeg også holder på Crossfit Oslo, vil denne treningen være enda mer lavterskel fra start av, og med en progresjon igjennom 6 uker + noe hjemmelekse om du vil.

Send meg en mail på [email protected] for mer info og påmelding. Ved påmelding kan du også skrive kort om bakgrunnen din, hva du har av treningserfaring, trening i svangerskap, form i svangerskap, hvordan fødsel gikk, om du opplever noen plager nå etc.

 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: