0

Markus sitt rom er et av prosjektene vi har holdt på med i vinter.
Rommet til Markus har til nå vært fullt av leker, og selvsagt oppbevaring til dette. Men han har egentlig ikke brukt disse lekene noe særlig. Og nå ønsket han seg et rom som er litt mer ryddig, inkl et nytt klesskap. Så da var det bare å sette i gang 😉

Markus gjorde jobben med å sortere lekene sine i kast – selge/gi bort – behold. Før har han ikke vært helt klar for å kvitte seg med ting, men det var han nå. Han tjente også ca 1000 kr på å selge noen av de gamle lekene sine, så han var fornøyd han.

IMG_7058

Plass til både leker og klær

IMG_7447

Gis bort på finn – da blir det meste henta ganske fort! 😀 Så den gamle kommoden ble hentet oppe på rommet ila 1 t etter vi la den ut. Perfekt!

Vi satte opp et Pax-skap, og flytta alle klærne fra kaos-kommoden hans inn i skapet. Kommoden la vi ut på gis bort på finn, og ila 1 time var den borte. Han har en seng oppi høyden, så planen var å lage en liten «hytte» under der. Han elsker å lage hytte. Så med gardiner, lys og saccosekker ble det en koselig liten tv hytte under senga, og rett og slett et helt nytt rom.

IMG_7446

 

IMG_7445

Hytte!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: