0

Sammen med Lotte (mer om Lotte står nederst her ;)) starter vi opp kurs i mental trening 02. mars!

På dette kurset vil vi å lære deltakerne mer om mental trening, og gi dere verktøy som kan brukes for å bedre kunne møte kravene man blir satt ovenfor på trening, jobb og ellers i hverdagen. Derfor passer dette kurset for alle.

Kurset går over 12 uker med en online-samling på ca 1 time, annenhver tirsdag. kl 20:00. Samlingene/foredragene blir lagret, og du finner dem liggende i vår egen facebookgruppe i etterkant, så du kan se det når det passer deg.

Mellom kurssamlingene blir det oppgaver i sammenheng med temaet vi har hatt om, og en 15 minutters individuell oppfølging over skype/zoom.

Kurset går over 12 uker, med siste samling 11. mai.

Nytt tema hver samling;
1. Introduksjon: generelt om mental trening + motivasjon
2. Målsetting
3. Selvsnakk
4. Stress/stresshåndtering
5. Visualisering
6. Avslutningssamling: ser tilbake, oppsummerer og evaluerer.

Du kan melde deg på kurset her!

Du kan også høre Lotte og meg fortelle mer om kurset på Wolfpack Training sin podcast; (her i Spotify).


Lotte Stang Aune, 25 år fra Stavanger. Studerer og skriver master i coaching og idrettspsykologi på Norges idrettshøgskole. Har jobbet med utøvere på forskjellige nivå i både i grupper og én til én. Trent CF av og på siden 2018, men fast på CFO siden høsten 2019. Tidligere svømmer.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: