Jeg elsker å hjelpe andre, og å inspirere til at andre kan gjøre ting de blir inspirert av!

Jeg er 33 år, med verdenes mest fantastiske samboer (helt objektivt selvsagt), og tre barn født i 2008, 2011 og 2019. Jeg har det veldig bra, og jeg elsker hverdagen sammen med familien min. Jeg jobber som brannkonstabel i Follo brannvesen, og som daglig leder i mitt eget firma der jeg er fysisk og mental trener, for å bidra til økt livskvalitet hos andre mennesker.

Bloggen min handler om min varierte hverdag, og temaer jeg synes er viktige (og uviktige ;)). Den handler ofte om hardt arbeid og innsats, og om å finne balansen i denne hverdagen. En ekte blogg om tanker og følelser, noen treningstips, noen ting om mental trening, noe om mat, og generelt litt om livet, livsstil og familie.

Som så mange andre jobber jeg ræva av meg hver dag, og ønsker å vise til mine små skatter og deres venner og deres generasjon at innsats, utholdenhet, refleksjon og åpenhet er viktige komponenter for å ha det fint.

Historien bak

Da jeg var 18 begynte jeg å jobbe hos SATS som gruppeinstruktør. Jeg var sjenert og likte ikke å være midtpunkt, så det var kanskje en litt rar jobb å få seg da. Men jeg digget det! Jeg begynte snart som personlig trener også, etter å ha tatt PT studiet på Idrettshøgskolen. Det tok jeg over litt tid, og var ferdig i 2008, mens jeg var gravid med datteren min. På samme tid fullførte jeg en 3årig bachelor på Norges IT høgskole, og har derfor også en bachelor i IT/programmering/webkommunikasjon. Jeg jobbet noen år med dette mens jeg hadde PT/instruktørrollen på deltid ved siden av.

Etterhvert som jeg ble litt eldre og mer selvsikker, fant jeg mer ut av hva jeg vil for meg selv. Jeg sluttet i IT-jobben i 2011, og begynte å jobbe i SATS som PT og instruktør på fulltid. Der jobbet jeg frem til mai 2016.

I 2014 begynte jeg å trene på crossfit Oslo i Nydalen. Det var skikkelig gøy, og jeg fant fort ut at dette var noe for meg. Drømmen ble derfor å jobbe der som PT og coach. Og 2016, første året jeg også (noe overraskende ovenfor meg selv) deltok i Crossfit Regionals (typ, EM) på lag med 5 andre, så tok jeg med meg PT virksomheten min ut fra Sats, og over som 100% selvstendig næringsdrivende, der jeg også er innleid hos Crossfit Oslo. Fra 2018 begynte jeg å bygge opp et eget gym hjemme, og har nå PT, grupper og kurs her.

Fra 2015 til 2018, jobba jeg veldig på for å bli brannmann. Det er en vanskelig og lang prosess for en uten så veldig «relevant» bakgrunn, så jeg jobbet med å bygge opp en OK cv, for å i det hele tatt bli vurdert. Dette vises godt på CVen min 😉 ‘Jeg tok båtfører-prøve, C-lappen (lastebil), elveredningskurs, førstehjelpskurs, Yrkessjåførkurs, og har øvd på mange praktiske greier.
I 2017 begynte jeg derfor å jobbe deltid hos Viking Redningstjeneste som bilberger. Det er overraskende gøy, jeg koste meg på jobb de dagene jeg var der.

I mars 2018 fikk jeg den fantastiske telefonen om at jeg fikk tilbud om jobb hos Follo brannvesen, etter endt opptaksperiode. Der begynte jeg 1. juni 2018.

Jeg driver også selv «aktivt» med crossfit, og deltar i de konkurransene jeg har mulighet til. Jeg synes det gjør meg til en bedre meg, og ja, en bedre mamma. Med en egen interesse for noe, som blir litt avbrekk og ikke minst en motivasjon og en mening med å gjøre det jeg gjør. Jeg synes det er viktig å ta vare på seg selv og sine egne interesser også når man har barn.

Som prikken over i-en på alt jeg driver med, er jeg sammen med en fyr som, lik som meg, liker å «holde på med ting». Vi driver ofte med oppussingsprosjekter i huset vårt, og gjør alt det vi kan gjøre, selv. Sammen har vi totalrenovert et rekkehus, bygget et påbygg, en garasje, laget en kjellerleilighet og holder på med uteområde. Vi liker å få ting gjort, og vi gjør det på egenhånds så vi får gjort så mye vi kan for pengene vi har til rådighet.

Derfor ser det kanskje ut som at jeg ofte har endel ting på G. Og joda; som mamma til to skolebarn og en baby, med hageprosjekter/bygging på gang i et hus vi har bodd i en kort stund, med egensnekring og ting hjemme, crossfit’en, trener-virksomheten og brannkonstabel-jobb, så går ukedagene fort. Men jeg bare ELSKER det! For meg handler det om å være positiv, se løsninger, og gjøre det jeg kan for at fremtiden min (og familien min sin) skal bli så bra som mulig – samtidig som jeg setter stor pris på det jeg har her og nå.

Et lite skritt hver dag utgjør en ganske stor forskjell om 10 – 20 – 30 år. Vi har mange år å leve, men lever fremdeles kun i dag. Balansen mellom nåtid og fremtid synes jeg er spennende og givende.