Her har noen av mine kunder skrevet kort om treningen med meg.

Trening blir gøy!
«Helene er en personlig trener med stort engasjement, masse kunnskap og mental psyke som er imponerende. I løpet av den tiden jeg har hatt Helene som PT har jeg blitt mye tøffere og sterkere ikke bare fysisk men også mentalt i forhold til å få til øvelser jeg aldri kunne tenkt at jeg ville få til. Trening blir gøy med Helene og hun er flink til å motivere og pushe slik at jeg kjenner på mestring og glede etter endt økt. Hun er også dyktig på å tilpasse treningen med tanke på skader og når motivasjonen ikke er helt på topp er hun god å ha som motivator og en som kan minne meg på målene mine, nye mål og gjøre endring i trenings regimet slik at motivasjonen og treningslysten kommer tilbake. Programmet hennes er alltid variert noe som tyder på masse erfaring og kunnskap.»

Xenia, 40 år

Bootcamp på Høybråten
«Var utrolig motiverende og varierende treningsopplegg, som ga meg muligheten til å justere itensiteten selv! Treneren er flink og dyktig til å få frem det beste ut av oss.»

«Det var lagt opp til at man tar det på sitt nivå og jobber ut fra det. Jeg har bare en brukbar arm og gjorde alternativt der jeg kom til kort med en arm😉. En med kneproblemer gjorde det på sin måte. Kom og se på og snakk med Helene. Jeg synes hun var flink👍🏻»

«Kjempeøkt for meg….🤗🤗🤗  Jeg blir med neste gang på Høybråten.»

Trening med resultater
«I thought I have been training hard since I was 14, but I was very wrong. I realized that after I have got my first personal training with Helene a few years ago. First, intensive training at SATS and then gradually at CrossFit. Since then, I improved control of my body, lift heavier weights, got better trained look and fresh spirit. Helene pays attention to techniques, makes a program to follow and does coaching all the way. I always come back home with a great mood after the training sessions!»

Aleksander, 33 år

Trening for å også tørre å gjøre nye ting 
«I’ve been training with Helene since early 2016 on average once a week. Helene is an excellent coach and personal trainer. Under her careful guidance I transformed both look and strength of my body to the standards way above my original goals. This helped  me explore and enjoy right away several new sports and activities. Helene is always positive, supportive and proactive. I enjoy every training with her!»

Tanja, 29 år

Trening i system
«Før jeg traff Helene var jeg 100% skeptisk til styrketrening og planlegging av trening. Etter kort tid forandret Helene hele mitt syn på alt som har med trening å gjøre. Etter noen og år med 2 treninger i uken, startet jeg selv på NIH for å bli personlig trener. Men jeg bruker fortsatt Helene som en motivator og veileder i egen trening, selv om jeg selv har fullført studiet. Hun har forandret meg helt og er fortsatt en min personlig trener for å pushe meg til å nå mål jeg aldri trodd var mulig.

Helene er utrolig dyktig på planlegging og skriver ned alle timene vi har. Ikke en gang uten å notere ned hva vi har gjort for å tilpasse progresjon og variasjon. For meg har Helene vært en endring i livet som også innebærer at hun er interessert i deg som person og hvordan du har det. Hun er en ener som jeg har anbefalt til andre og kommer til å anbefale til den som måtte trenge en profesjonell trener og veileder for å nå mål innen trening og helse.»

Dag Arne , 56 år

PT DUO
«Vi har trent PT DUO med Helene i over 2 år nå og er superfornøyde!

Da vi var på jakt etter en PT vi kunne ha sammen som et par var vi ikke i tvil om at Helene var riktig for oss.

Hun tilpasser øktene til oss begge, selv om vi er på forskjellige nivåer, og følger oss opp både individuelt og som par.

Helene har gjort trening morsomt og variert. Man vet aldri helt hva som venter på økta, men man vet man får trent skikkelig og utfordret sine svake sider. Vi har aldri vært sterkere enn det vi er i dag, og vi har lettere for å pushe hverandre i mellom PT-øktene. 

Det vi liker så godt med Helene er at hun er fair, ærlig og veldig motiverende. Hun har forståelse for det å ha en hektisk hverdag, og gir gode tips til hvordan få til balansen mellom trening, jobb og fritid.

I tillegg til PT DUO har vi også brukt Helene som kostholdsveileder, noe vi har vært veldig fornøyd med. I perioden vi gjorde dette sendte vi henne ukentlige rapporter om utvikling og ble fulgt nøye opp.»

Arve 41 år og Camilla 37 år

Inspirasjon og glede
«Jeg har trent med Helene noen år nå. Hun ser helheten og er ekspert på å variere og inspirere til fortsatt trening gjennom skadeperioder. Jeg gleder meg alltid til neste treningsøkt med Helene.»

Tore,  52 år 

Trene for en sterk kropp
«Jeg ønsket å bli sterkere i hele kroppen, og har blitt trent av Helene i 5 år nå. Det er morsomt hvor raskt man oppnår resultater ved jevnlig trening. Kontinuerlig oppfølging er viktig for meg, ellers blir det for enkelt å nedprioritere trening. Med en krevende jobb og hektisk hverdag gir trening overskudd og utholdenhet til hverdagen. Uansett hvor stressa jeg er en dag, så er treningen med Helene en fantastisk mulighet til å fokusere på meg selv, og kroppens behov.»

Ingrid, 58 år

Trening igjennom og etter svangerskap
«Jeg valgte Helene som min PT fordi jeg hadde hørt at hun var veldig flink. I tillegg var jeg gravid og visste at hun hadde to barn, så jeg ville ha rett trening i og etter graviditeten.

Jeg fikk kjempe god veiledning i graviditeten, jeg trente egentlig mye hardere enn hva jeg trodde man kunne, noe jeg fikk igjen for etter at jeg hadde født. Da var også Helene veldig nøye og flink med hvilke øvelser jeg skulle ta. Jeg kom tilbake i form kjempe raskt, i tillegg har jeg blitt mye sterkere enn hva jeg var før! »

Helene,  32 år

Trene fra sofakropp til sterk pappakropp
«Helene er en PT som gir alt for kunden sin. Hun har en kompetanse innenfor sitt felt som gir dæ det rette opplegget, og som forstår at man har både gode og dårlige dager. Hun smiler når æ måtte få ut min frustrasjon ovenfor henne. Hun var like blid og like motivert å få mæ til å yte d ytterste. Samtidig følger hun opp, hvis æ kansellerer timer viser hun empati hvis æ e syk, eller styrke og kraftsalve, hvis æ hadde dårlige unnskyldninger! Hun skreddersyr et opplegg som passer for den supertrente, eller for den småbarnspappaen æ e, som elsker mat og drikke, men ønsker oppstyrking av kjernemuskulaturen og sterkere rygg pga for mange år med tv-titting i sofaen.»

Morten, 40 år

 

Mestringsfølelse – og trening ved siden av PT timene
«Helene er en den fødte motivator. Jeg hadde sirklet meg rundt henne lenge før jeg tok motet til meg, og det angrer jeg ikke på. Hun tilpasser treningen, men klarer likevel pushe deg til å gjøre ting som du ikke trodde du skulle klare. Hun er fokusert på deg under hele treningen og bruker sin kompetanse og kunnskap til å motivere deg til å nå målene. Treningen blir aldri kjedelig med Helene; for den er variert, tøff men også veldig gøy. Hun pusher til å gi det lille ekstra. Etter hver time går du hjem med en fantastisk mestringsfølelse, som fører til at du også har lyst til å trene utenom timene. »

Therese, 39 år